سوهان زرندی:
سوهان زرندی جلوگیری از پیری زودرس، از کار افتادگی پیش از موعد اندام های بدن، موثر در رشد کودک وکاهش سوء تغذیه به علت داشتن پروئتین کامل را ازخواص این سوهان برشمرد.در سوهان زرندی از روغن به نسبت خیلی کم استفاده می شود و این باعث ماندگاری بیشترسوهان و یک برتری نسبت به سوهان قمی است و روغن داخل این شیرینی ازخود جوانه گندم است ، روغنی که در دانه گندم وجود دارد در حین جوانه زدن به صورت اسید چرب در آمده و قابل هضم میشود .سرشار از ویتامین های گروه B ب۶ ، ب۱۲ ، آ و اسید فولیک و املاح کلسیم، فسفر، روی و ید نیاز دارند. اما در خصوص زنان باردار و خانم های شیرده، بالاترین نیازهای غذایی، در نظر گرفته شده .
مواد تشکیل دهنده سوهان زرندی:
ماده اصلی این شیرینی جوانه گندم که همان سِمِنو است و به صورت لایه بسیارنازک عرضه می شود. امواد دیگر این سوهان شکر، هل، آرد سفید و زعفران می باشد.
انواع سوهان زرندی:
سوهان پسته ای
سوهان کنجدی
سوهان بادامی
و…