خواص قووتو یا قاووت مفاصل:
استخوانساز،افزایش رشد و تقویت عضلات، استحکام و رشد دستگاه اسکلتی، ترمیم و رشد پوست، افزایش دهنده شیر مادران، برطرف کننده تب، مفید برای تقویت کلیه و بهترین مکمل غذایی برای دیالیزی ها و رفع نواقص کلیوی مانند کراتین بالا و دفع پروتئین، تمیز کننده معده، پیشگیری از بواسیر، تقویت ساق پا و کمک به درمان برص . این قووتو استخوان درد را به طرز عجیبی کاهش میدهد.
مواد تشکیل دهنده قووتو یا قاووت مفاصل:
سنجدو نبات و باقالی و …
روش مصرف قووتو یا قاووت مفاصل:
زمان مصرف قووتو استخوان ساز شب ها می باشد، مصرف همزمان کلسیم با مکمل های آهن، روی یا منیزیم و یا غذاهایی که سرشار از این عناصر هستند، باعث کاهش جذب کلسیم می شود و یا از جذب آن جلوگیری می کند. یک قاشق غذاخوری قووتو را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و میل کنید.
احتیاج به پخت مجدد ندارد، در صورت حرارت دیدن مشکلی ندارد.
محل نگهداری و تاریخ انقضا: پس از دریافت محصول،آن را به مدت ۲ سال میتوان در فریزر نگه داشت .
تفاوت قووتو یا قاووت مفاصل ۶۵ طلا با بقیه:
کلیه مواد این قووتو اعم از سنجد و باقالی و غیره بصورت تازه و مربوط به همان سال تهیه شده می باشد.